ÜRÜN İNCELEME #2: ORIFLAME FEET-UP ADVANCED FOOT MASK





Ayaklar! Kiminin pek hoşuna gitmese bile bu konu, yazmak zorunda hissettiğim bir ürün buldum. O ayaklarınızdaki kumaşa takılma hissine gıcık olanlardan, topukları çabuk sertleşen insanlardansanız, yalnız değilsiniz. Pek sevmem pediküre gitmeyi. Ama bu bilhassa topuklarda olan derinin sertleşmesi durumuna da katlanamıyorum. Birkaç tane ayak bakım kremi denedim. Yok bana mısın demediler. Sonra ona denk geldim. Hayallerimin ürünü. ORIFLAME FEET-UP ADVANCED FOOT MASK.

Hayatımda gördüğüm en şahane ayak yumuşatıcı ürün. Yoğun bir kremsi dokuya sahip. Kokusu kötü diyebilirim. Ama kalıcı değil merak etmeyin. Gece yatmadan önce veya banyodan sonra ayaklarınıza sürüp çorap giyin. Birkaç saat sonra topuklarınıza dokunun bakın. Sanki avuç içiniz gibi yumuşaklığa kavuşmuş olduğunu göreceksiniz. En azından haftada bir yapmaya çalışın bunu.

Fayda-maliyet analizine gelecek olursak, sağladığı yumuşaklığa göre fiyatı oldukça uygun. Yoğun bir dokusu da olduğu için uzun süreli kullanılabilir. Ben 2 aydır kullanıyorum. Gerçekten yumuş topuklarımla çok mutluyum. Umarım siz de memnun kalırsınız. Size de yumuş topuklar dilerim.

6 yorum:

  1. Söylediğin gibi yumuşaklığı yeterliyse şans verebilirim, annem özellikle ayak bakım ürünlerine ekstra ilgili, teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yumuşaklığı gayet iyi. Ben biraz ayaklarıma takıntılıyım da. Sertleşti mi deliriyorum. Bunlarla çok mutluyum. Bir deneyin derim.

      Sil
  2. Merhaba:-)bloğunu keşif etkinliğinde gördüm:-)hemen takip etmeye başladım beni takip edersen çok sevinirim canım.
    Http://fatmadenizz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. iyi bir haftasonu olsun ve merhaba bende blog keşif etkinliğinde sitenize rastladım sayfalarınızı gezdim hoşuma gitti emeklerinize sağlık izleyiciniz oldum bende beklerim http://ayselmelike.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takibe aldım. Çok sevindim buraya katıldığınıza. Hoş geldiniz :)

      Sil