ÜRÜN İNCELEME #1: AVON EYE SHADOW PRIMER LIGHT BEIGE FAR BAZI

Kendime bir ürün almak istediğim zaman önce internetten araştırma yaparım. Kullanan olmuş mu? Memnun kalan olmuş mu? Memnun kalmayan olmuş mu? İyi yanları neler? Kötü yanları neler? Ne kadar blog, web sitesi, forum varsa hepsini incelerim. Ona göre karar veririm. Bu güne kadar bu yola başvurup ürün alıp memnun kaldığım çok oldu. Ben de dedim ki “Ben o kadar insanın tecrübesinden yararlandım. Neden insanlar benim tecrübemden yararlanmasın?” Bu sebeple kullandığım ürünler hakkında sizi bilgilendirmeye karar verdim.

Göz makyajını çok severim ve eyeliner baş makyaj ekipmanımdır. Fakat göz kapaklarım yağlıdır. Far sürdüğüm zaman hep çizgi şeklinde toplanır. Eyeliner veya göz kalemi kullandığımda ay ışığınız denizdeki yansıması gibi üst kapağıma bulaşır. Bu sıkıntımı sürekli dile getirdiğim için geçtiğimiz yıl sevgili arkadaşım Kalem önerdi bu ürünü. AVON Far Bazı (eye shadow primer).

Küçük bir cam kap içinde bulunan far bazı, kremsi bir dokuya sahip.  Kolay sürülüyor. Sadece minik bir dokunuşla göz kapağınızın üzerine uyguluyorsunuz. İyice dağıttıktan sonra farınızı ve eyeliner ya da kalem hangisini tercih ederseniz sürüyorsunuz. Yaklaşık 12 saat kadar dayanıyor. Yazın ise yaklaşık 8-10 saate kadar dayanıyor. Genel olarak suya dayanıklı bir ürün.

Fiyatı uygun. Avon kataloglarını takip edin, yaklaşık iki ayda bir indirime giriyor. Bir kutu yaklaşık 4 ay kullanılabiliyor. Fiyatıyla sunduğu kalite karşılaştırılırsa oldukça iyi bir ürün diyebilirim.

Tek problemi tırnaklar uzadığında kremi alırken tırnak aralarına kaçması. Bunu da kulak pamuğu gibi bir şey yardımıyla halledebiliyorum. Dikkatinizi çekmek istediğim bir konu var; bu bir kapatıcı değildir. Bu yüzden gözaltlarınıza veya yüzünüzün başka bölgesinde kullanmayın.

Ben bu ürünü yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Benim gibi sorunlu göz kapaklarına sahipseniz sizin de vazgeçilmeziniz olabilir. Başka alternatifleri var mı diye bakmadım açıkçası. Sizin bildiğiniz varsa paylaşmanızı dilerim.

4 yorum:

  1. merhaba...
    öncelikle kutlamak isterim sizi,gerçekten yaşamdaki anlık sorunları kendi aramızda konuşup tüketmeye alışık bir toplumuz! bu açığı farkedip gerekebilir düşüncesiyle yola çıkmanız,sizi memnun edeni çevrenizle memnuniyete yönlendirici oluşunuz ayrıcalıktır...gönülden teşekkürler yolunuz hep açık olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için. Zamanla güzel şeylerle dolduracağım burayı. Umarım hep ziyaretime gelirsiniz. Sevgiler :)

      Sil
  2. Merhaba, be far bazsiz yapamadigim icin birkac markayi denedim ve Avon´un ürününü merak ediyordum. Isabet oldu ki siz tavsiye ediyorsunuz, simdi denemeye karar verdim. Emeginiz icin tesekkürler :))
    Betülün sirlari´nin blog kesif etkinliginden geliyorum ve bana da beklerim ... :))
    http://gamzenindunyasi74.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bundan oldukça memnunum. Fiyatı da uygun. Normalde 22 TL civarı oluyor. Ama indirim zamanı 2 ayda bir 12 TL'ye iniyor, hele de bir yakının distribütör ise 8 TL ye filan alabiliyorsun. Gerçi benimki bitmedi daha yedeğim de var. 4, 5 aydır almıyorum. Sanırım çok değişmemiştir fiyatı.

      Sil